Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Nyitvatartás
06 20 955 3610
Telefon

Gajda Biztonsági Rács

Gajda Biztonsági Rács Kft.

1995 májusában Békéscsabán indítottam be ezt a vállalkozásomat. Azóta folyamatosan fejlődik – ezt bizonyitja hogy már nemcsak a közvetlen környezetből keresnek, hanem az ország más területeiről is. Megrendelőink igényeit igyekszünk a lehető legnagyobb odafigyeléssel teljesíteni.

MINŐSÉG

1990 után gyökeres változáson mentek át a hazai nagyvállalatok, tulajdonosváltások miatt a régi, hagyományos rácsok és redőnyök már nem feleltek meg az igényeknek. Az új elvárásoknak megfelelően cégünk a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő termékeket forgalmaz és készít, amelyek nemcsak a hazai piacon versenyképesek és keresettek, hanem külföldön is.

MEGBÍZHATÓSÁG – BIZTONSÁG

Teljes körű védelem: az elektronikus és a mechanikus védelem együttes alkalmazása, kültéren és beltéren egyaránt. A Gajda Biztonsági Rács a mechanikus védelmet fejlesztette legmagasabb színvonalra.
Mechanikus védőrácsok, míves rácsok, korlátok, ornamentációk egyedi igények szerint, magas műszaki tartalommal, korrózióvédelemmel / tüzihorganyzással ellátva.

Rövid határidő + precíz munka = elégedett ügyfél!
Várom egyedi megrendelők. valamint lakberendezők érdeklődését, akik mindenek előtt a művészi és igényes kivitelezés hívei.
gajdalogo.jpg
5600 Békéscsaba, Gyöngyösi út. 69

06 20 955 3610
gajda@alfold.net

Adatvédelmi szabályzat
© Copyright 2023 Gajda Biztonsági Rács Kft.. All Rights Reserved.